. FISKALIZACIJA.com - Regionalni info portal o fiskalizaciji - "fISKALIZATOR"- Aplikacija za prodaju i evidenciju servisa fiskalnih sistema
Advertisement

fISKALIZATOR KORISTE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Uvodna prezentacija

Podešavanje aplikacije

Ugovori

Inicijalna fiskalizacija

Prijava kvara

Izvještaji

Servisi

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJuče53
mod_vvisit_counterOve sedmice140
mod_vvisit_counterOvaj mjesec913
mod_vvisit_counterSvi dani354761
Advertisement
"fISKALIZATOR"- Generisanje obrazaca BH telekoma PDF Ispis E-mail
fiskalizacija.com   
Utorak, 18 Siječanj 2011

U zadnje vrijeme rađeno je na razvoju direktnog generisanja obrazaca BH Telekoma iz aplikacije "fISKALIZATOR".Obrasci su uspješno kreirani i upućen je zahtjev BH Telekomu da se provjeri da li obrasci generisani iz aplikacije "fISKALIZATOR", odgovaraju propisanim standardima BH Telekoma.

 

Generisanjem dokumentacije BH Telekoma na ovakav način će se ubrazati proces pripreme dokumentacije, a mogućnost greške se svodi na minimum.

 

Ovih dana se očekuje odgovor, svi korisnici aplikacije će ove obrasce dobiti kroz redovan update.

 

Zadnja Promjena ( Utorak, 18 Siječanj 2011 )
Opširnije...
 
Počela implementacija aplikacije "fISKALIZATOR" PDF Ispis E-mail
fiskalizacija.com   
Utorak, 14 Prosinac 2010

 Posle promotivnog perioda i sklopljenih ugovora o implementaciji aplikacije za prodaju i servisiranje fiskalnih sistema "fISKALIZATOR" , započela je implementacija ove aplikacije kod kupaca.

 

Prva implemetacija je urađena u Mostaru u firmi ZK Office gdje je osoblju objašnjen rad u aplikaciji, izvršena obuka kao i dati praktični savjeti kako da se organizira prodaja, servis , obuka i isporuka fiskalnih sistema uz pomoć ovog programskog rješenja.

 

Nakon Mostara gdje je ova aplikacija još instalirana u firmama, Katarina d.o.o.-Mostar , Net d.o.o. - Mostar, izvršene su i prve implementacije u Tuzli i to u firmama SPIN doo - Tuzla i Mit ALEX doo - Tuzla.

 

 

Zadnja Promjena ( Utorak, 14 Prosinac 2010 )
 
Prezentacija aplikacije "fISKALIZATOR" u Sarajevu PDF Ispis E-mail
fiskalizacija.com   
Petak, 26 Studeni 2010

Obavještavamo sve zainteresovane distributere i servisere fiskalnih sustava da se planira prezentacija aplikacije "fISKALIZATOR" u Sarajevu.  Pozivano sve zainteresovane da dođu i prisustvuju gdje će se objasniti na šta jedan servis treba da bude spreman u procesu fiskalizacije, kao

i na koji način je organizovan rad servisa u firmi Copitrade koji uz pomoć ove aplikacije je se pokazao kao vrlo uspješan.

 

Termin i mijesto prezentacije ćemo objaviti naknadno, a do tada se svi zainteresovani mogu prijaviti preko ovog sajta.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

 

  Ovo univerzalno riješenje za prodaju i evidenciju fiskalnih sustava je predstavljeno kao univerzalno rješenje za sklapanje ugovora za fiskalne sustave, njihovu evidenciju kroz sve procese fiskalizacije sve do kraja životnog vijeka fiskalnog sustava.Sledećeg tjedna se planira i prva implementacija ovog rješenja u Mostaru o čemu ćemo vas informisati.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 02 Prosinac 2010 )
 
Uspješna prezentacija aplikacije "fISKALIZATOR" u Mostaru PDF Ispis E-mail
fiskalizacija.com   
Utorak, 23 Studeni 2010

U Mostaru je održana uspješna prezentacija aplikacije za servise fiskalnih kasa "fISKALIZATOR".Prezentaciji je prisustvovalo par vodećih servisa iz Mostara koji su kroz aktuelne probleme iz prakse uvidjeli prednost korištenja ovog programskog rješenja u servisu fiskalnih sustava.

 

 

Zadnja Promjena ( Srijeda, 24 Studeni 2010 )
 

© 2018 FISKALIZACIJA.com - Regionalni info portal o fiskalizaciji